ΕΓΓΥΗΣΗ

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ


Τα προϊόντα της RIST Hellas συνοδεύονται από πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης της εκάστοτε μάρκας. Τα περισσότερα ρολόγια έχουν 2 χρόνια εγγύηση για κατασκευαστικό ελάττωμα. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημία από φυσιολογική φθορά (χρήσης/χρόνου) ή ακατάλληλη χρήση. Η εγγύηση καλύπτει μόνο ζημίες που κατά την κρίση της εταιρίας ή του εξουσιοδοτημένου service δεν προκλήθηκε από ατύχημα, συνήθη και καθημερινή φθορά, τροποποίηση, απόπειρα επισκευής, αμέλεια ή παράλειψη τήρησης των συμβουλών περιποίησης προϊόντων.

ΕΓΓΥΗΣΗ


Στη περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και εφόσον καλύπτεται από την εγγύηση, μπορεί να αντικατασταθεί σύμφωνα με τις παρακάτω ενέργειες: Αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν (εφόσον είναι διαθέσιμο), αντικατάσταση με προϊόν ίσης αξίας ή επισκευή (ανάλογα με τον βαθμό καταστροφής του προϊόντος και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών).

Το κατεστραμμένο προϊόν θα πρέπει να δοθεί στο εξουσιοδοτημένο service της RIST Hellas, το οποίο πλέον στεγάζεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Εάν τα προϊόντα αποστέλλονται ταχυδρομικώς, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα και να στέλνονται ως συστημένα διότι η RIST Hellas δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη ζημία ή απώλεια που μπορεί να προκύψει κατά τη μεταφορά.

SERVICE

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ


Βρείτε τα service centers στο χάρτη και παρακάτω:

ΕΛΛΑΔΑ
RIST HELLAS SERVICE CENTER | Θεσσαλονίκη
Λεωφ.Γεωργικής Σχολής 27, τηλ.: +30 2310 511413

ΚΥΠΡΟΣ
AVRAAM WATCHES LTD | Λεμεσός
Ιφιγένειας 20Α, τηλ.: +357 25 352301

RIST HELLAS SERVICE CENTER

 

RIST HELLAS SERVICE CENTER
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.: Λεωφ.Γεωργικής Σχολής 27, TK 57001
TΗΛ.: +30 2310 511413

 

AVRAAM WATCHES LTD

 

AVRAAM WATCHES LTD
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιφιγένειας 20Α, Λεμεσός, TK 3036
TΗΛ.: +357 25 352301

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Πως μπορώ να γνωρίζω ότι το προϊόν μου είναι γνήσιο;

Η RIST Hellas είναι επίσημος και εγκεκριμένος εισαγωγέας ρολογιών και κοσμημάτων του Fossil Group – FOSSIL, SKAGEN, MICHAEL KORS, DKNY, EMPORIO ARMANI, ARMANI EXCHANGE, EMPORIO ARMANI SWISS- καθώς και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για: SEIKO, LORUS, TW STEEL, ORIS, Paul Smith, Paul Hewitt, GANT Time, Nomination & Tsars Collection. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από κάρτα εγγύησης και γνησιότητας.

Μπορώ να βρω αυθεντικά προϊόντα σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα;

Τα αυθεντικά προϊόντα διατίθενται στα καταστήματα που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο της RIST Hellas και μπορείτε να τα δείτε εδω. Για να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα, μεταβείτε στην ενότητα ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ. Τα προϊόντα που ίσως βρείτε εκτός του επίσημου δικτύου είναι αμφιβόλου προέλευσης, αυθεντικότητας και γνησιότητας.

Με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω αν έχω απορίες;

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας (Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9:00-17:30) στο 2310 511413, ηλεκτρονικά με email στο info@rist.gr ή απλά να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Τι κάνω σε περίπτωση που έχω θέμα με κάποιο προϊόν;

Όλα τα προϊόντα της RIST Hellas έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 511413, ηλεκτρονικά με email στο info@rist.gr ή απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

© 2017 RIST HELLAS. All Rights Reserved.