Το μοναδικό στυλ της Emporio Armani συναντά την τεχνολογία!

Η Rist Hellas φέρνει την τεχνολογία στο καθημερινό σας look με τα ολοκαίνουρια Touchscreen Smartwatch της Emporio Armani! Διατηρώντας την χαρακτηριστική κομψότητα των κλασσικών ρολογιών, ενσωματώνει την wearable τεχνολογία και γίνεται ο πλέον απαραίτητος βοηθός της καθημερινότητας σας! Απλά άγγιξε την οθόνη του νέου Touchscreen Smartwatch and Stay Connected.

Τα Touchscreen Smartwatches διαθέτουν όλες τις παραδοσιακές λειτουργίες ενός ρολογιού, ενώ ταυτόχρονα, όταν συγχρονίζονται με ένα smartphone, προσφέρουν πλήθος έξτρα υπηρεσιών στον χρήστη τους (ειδοποιήσεις, επικοινωνία, έλεγχο σωματικής άσκησης κ.α.).

Emporio Armani 

Ανδρικό Smartwatch ART5007

Emporio Armani

Ανδρικό Smartwatch ART5008

Emporio Armani 

Ανδρικό Smartwatch ART5012

Emporio Armani

Ανδρικό Smartwatch ART5010
Ποιές είναι οι λειτουργίες όμως που τα καθιστούν όμως ξεχωριστά;
Μέτρηση Καρδιακών Παλμών

Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία σας με τις μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο. Παρακολουθήστε τους χτύπους της καρδιάς σας ενώ τρέχετε, κάνετε yoga ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Μετρήστε την απόσταση, τα βήματα αλλά και τις θερμίδες που κάψατε. *νέα δυνατότητα διαθέσιμη σε κάθε Smartwatch Gen4 (4ης γενιάς)

Ειδοποιήσεις

Το Smartwatch συνδέετε με το κινητό σου μέσω Bluetooth®. Όταν θα δεχτείτε κάποια κλήση ή ειδοποίηση στο κινητό σας, το ρολόι θα σας ειδοποιήσει μέσω μηνύματος στην οθόνη του αλλά και με διακριτική δόνηση.

Untethered GPS

Μπορείτε να πάτε για τρέξιμο και να αφήστε σπίτι το κινητό σας. Τώρα με το Untethered GPS του Smartwatch ρολογιού σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόσταση που διανύσατε (και να ακούστε ή να διαχειριστείτε την αποθηκευμένη λίστα μουσική σας) από το ρολόι σας.

Google Assistant

Το Wear OS by Google™ έχει εξελιχθεί. Χάρη στο νέο σχεδιασμό της εφαρμογής και με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, έχετε πιο γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες σας, και λαμβάνεται την βοήθεια από το Google Assistant. Και όλα αυτά απλά με ένα swipe πάνω στην οθόνη. Επίσης με το Play Store σας δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσετε διάφορες εφαρμογές για το ρολόι σας

Google Play Store

Με την εφαρμογή Google Play Store μπορείτε να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Να διαχειριστείτε την αγαπημένη σας μουσική, αλλά και να να ορίσετε όποια εικόνα θελήσετε για φόντο οθόνης, επιλέγοντας από τις προκαθορισμένες ή χρησιμοποιώντας τις δικές σας εικόνες από το Facebook ή το Instagram. Επιλέξτε ποιες πληροφορίες θέλετε εσείς να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη ή ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να λαμβάνετε κ.ά.

Connectivity

Το Smartwatch σας είναι συμβατό με ταiPhone® and Android™ smartphone, πιο συγκεκριμένα με το λειτουργικό Android OS 4.4+ (εκτός από το Go edition) ή το iOS 9.3+. Συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας και καθώς κατεβάσετε την εφαρμογή Wear OS by Google, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε πλήθος λειτουργιών.