Νέα συλλογή ACE Genesis από την TW STEEL

 

Όταν η αξιοπιστία του ελβετικού μηχανισμού συναντά το design της TW STEEL δημιουργείται η νέα συλλογή ACE Genesis

 

Η TW Steel ενσωματώνει την έννοια της προσιτής πολυτέλειας στην πρωτοποριακή συλλογή ACE Genesis, αλλάζοντας το παιχνίδι για ακόμη μια φορά.
Η επιθυμία; Να προσφέρει υψηλής ποιότητας ελβετικά ρολόγια, σε προσιτή τιμή.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ

 

Είναι γνωστό πως τα ρολόγια με ελβετικούς μηχανισμούς (Swiss made) εκτός από την άριστη ποιότητά τους χαρακτηρίζονται και από το πολύ υψηλό κόστος τους.
Η TW Steel αλλάζει όσα ξέραμε και δημιουργεί την ACE Genesis!
Για τη νέα συλλογή χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά, οι πιο προηγμένοι ελβετικοί μηχανισμοί και το χαρακτηριστικό «τολμηρό» design για τo οποίο είναι γνωστή η TW Steel.

5 “ΤΟΛΜΗΡΑ” ΣΧΕΔΙΑ

 

Η συλλογή αποτελείται από 5 σχέδια, με κάσα 44χιλ. από ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλιστερό και ματ φινίρισμα και στεγανότητα ως τα 200μέτρα (20ΑΤΜ).

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

 

Στην «καρδιά» του χτυπά ο ελβετικός μηχανισμός 15’’’ Big Caliber, που προσδίδει ακρίβεια 1/10 του δευτερολέπτου. Επιπλέον έχει 3 δείκτες, ένδειξη ημέρας – ημερομηνίας, ταχύμετρο περιμετρικά του καντράν και η διάρκεια μπαταρίας του είναι 4 χρόνια.
Ενώ διαθέτει ένα πολυτελές, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, αντι-ανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού και βιδωτή κορώνα.

 

ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΛΟΥΡΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Το λουράκι από καοτσούκ με επένδυση ανάγλυφου δέρματος, προσδίδει ένα αθλητικό και παράλληλα κομψό στυλ, ενώ και το κούμπωμα είναι εξίσου από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι.

 

LIMITED EDITION

Η συλλογή ACE Genesis περιορίζεται σε μόλις 1.000 τεμάχια, καθένα με το δικό του μοναδικό αύξοντα αριθμό και πιστοποιητικό γνησιότητας.

 

LUXURY GIFT BOX

Αντιπροσωπεύοντας την premium εμφάνιση και αισθητική, τα ρολόγια της συλλογής ACE Genesis διατίθενται σε μια πολυτελή, μαύρη συσκευασία δώρου με λευκή εσωτερική επένδυση.

Μέσα στο κουτί θα βρείτε και το πιστοποιητικό γνησιότητας καθώς και την 5 ετή εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.