Έναρξη νέας συνεργασίας RIST Hellas & GΑΝΤ Time

 

Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια έγινε αποκλειστική αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο των επώνυμων brand Oris, TW Steel, Paul Hewitt & Paul Smith, όπως και της Fossil Group για Ελλάδα με τα brand: Michael Kors, Emporio Armani, DKNY, Fossil, Skagen, Marc Jacobs, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss & Misfit.

Μέχρι σήμερα δημιούργησε ένα δίκτυο με σχεδόν 300 συνεργαζόμενα καταστήματα και πάνω από 70 e-shop, ενώ συνεχίζει αδιάλειπτα να επενδύει στην επιτυχημένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικής προβολής, στα καλύτερα σημεία πώλησης, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο δεύτερος σημαντικός πυλώνας στρατηγικής ανάπτυξης της RIST Hellas, είναι η συνεχής αναζήτηση νέων συλλογών αιχμής, επιλέγοντας βάσει κοινού οράματος ανάπτυξης, τη συνεργασία με τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα διεθνώς εμπορικά σήματα, κυρίως fashion ρολογιών και κοσμημάτων.

Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής είναι η πρόσφατη σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας για Ελλάδα και Κύπρο, με την επιτυχημένη μάρκα ρολογιών GANT Time. Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της RIST Hellas Βασίλης Τοτόλης: “Μετά τη σημαντική στρατηγική απόφαση της GANT Time να επιστρέψει έπειτα από πολλά χρόνια στη μητρική εταιρία GANT, είναι μεγάλη η τιμή για τη RIST Hellas ότι μας επέλεξαν ως το νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο τους για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά, από την 1η Ιανουαρίου του 2019″.

Η GANT Time δίνοντας έμφαση σε αυτήν τη μεγάλη αλλαγή, έχει ανανεώσει σχεδιαστικά, τόσο τα νέα μοντέλα ρολογιών, όσο και όλα τα display προβολής τους, τα οποία και θα παρουσιαστούν τις πρώτες ημέρες του 2019.