BRAND DNA


Η Oris εδώ και 115 χρόνια κατασκευάζει στο Holstein της Ελβετίας αυτόματα μηχανικά ρολόγια, με χαρακτηριστικό σύμβολο τον κόκκινο εμβληματικό ρότορα στο μηχανισμό της. Τα ρολόγια παράγονται σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους της υψηλής ωρολογοποιίας και διακρίνονται για την εξαιρετική σχέση τιμής-προϊόντος. Το πάθος της Oris για μηχανικά ρολόγια, η αφοσίωση της στην υψηλή ποιότητα με άριστες τεχνικές προδιαγραφές, την κατατάσσουν ως μια από τις αξιόλογες εταιρείες πολυτελών ρολογιών στον κόσμο. Την συλλογή της Oris επιλέγουν δημοφιλείς πρωταγωνιστές από τον χώρο της κατάδυσης, της Formula 1, της αεροπλοϊας, της jazz μουσικής αλλά και της ζωής γενικά!

 

ΣΥΛΛΟΓΗ DIVING


Ένας από τους βασικότερους στόχους της Oris είναι να φέρει αλλαγή προς το καλύτερο για το περιβάλλον. Με την συλλογή Diving να περιλαμβάνει τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της μάρκας, βοηθά ουσιαστικά στην προστασία των ωκεανών, της θαλάσσιας ζωής και την πρόλειψη κάθε κινδύνου του νερού. Τα ρολόγια είναι σχεδιασμένα ώστε να αντέχουν σε όλες τις δυσκολίες μίας κατάδυσης και να βοηθούν στην αποτελεσματική μέτρηση του χρόνου ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ CULTURE


Η συλλογή Culture ενσωματώνει την δέσμευση της Oris για διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάδειξη ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο τους. Με μοντέλα που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη λεπτομέρεια και σχεδιαστική καινοτομία, διαφοροποιείται ουσιαστικά από τις υπόλοιπες συλλογές της μάρκας και στηρίζεται σε λιτές γραμμές, minimal σχεδιασμό και πολυτελή εμφάνιση. Για την δημιουργία των μοναδικών μοντέλων της συλλογής, η Oris συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της κλασικής και τζαζ μουσικής και εμπνέεται από την φύση και την ανεπιτήδευτη ομορφιά.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ AVIATION


Το 1938, η Oris παρουσίασε ένα πρωτοποριακό ρολόι για πιλότους, το BIG CROWN Pointer Date. Έκτοτε, η σειρά αυτή αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Oris και ένα σύμβολο για το πόσο δυνατή είναι η κληρονομιά της εταιρείας και η μάρκα που δημιούργησε. Η συλλογή Aviation περιλαμβάνει επίσης και την επιβλητική σειρά BIG CROWN PROPILOT καθώς και τη διαχρονική BC3. Στη συλλογή ήρθε να προστεθεί και η τελευταία δημιουργία της Oris, το BIG CROWN PROPILOT X, το οποίο αποτελεί ένα σύγχρονο αριστούργημα και σύμβολο του οράματος της ανεξάρτητης ελβετικής εταιρείας ωρολογοποιίας.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ MOTOR SPORT


Τιμώντας την ανδρεναλίνη και την αγάπη της για δυνατές συγκινήσεις, η Oris έχει δημιουργήσει την κατηγορία Motorsport. Με δυναμική εμφάνιση και μηχανικό σχεδιασμό, τα ρολόγια της κατηγορίας εμπνέονται από τις υψηλές αποδόσεις των αγωνιστικών οχημάτων και επιδιώκουν μέγιστη ευελιξία. Με δυνατές συνεργασίες στον χώρο της Formula 1, του Baseball και των αυτοκινήτων, στοχεύει στη δημιουργία μοντέλων που αντανακλούν θάρρος και αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα.

Loading

© 2017 RIST HELLAS. All Rights Reserved.


Over 100 years Oris has been making watches in Switzerland. It is one of a small handful of Swiss watch brands that makes only mechanical watches. A mechanical watch is a thing of beauty, designed according to principles that have been around for generations and will continue long into the future. The Swiss Made brand is protected by law and serves as a guarantee of quality. All Oris watches are Swiss Made and quality controlled to the highest standards throughout the manufacturing process. They are made for everyday wear and, on signing up to My Oris, come with a three-year manufacturer’s warranty.

ORIS/WATCHES

ORIS WATCHES


The ORIS watches are purely mechanical and are marked out by their distinctive design as well as the red rotor, the symbol of Oris mechanicals’ a sign of the natural power that fuels our watches, and a registered trademark. Oris watches are manufactured by Swiss craftsmen and have passed rigorous quality control tests before they leave the workshops in Hölstein. Oris watches are also popular, as celebrities from Formula 1, diving, jazz and aviation queue up to wear and support its unique creations. Oris collection is divided into 4 categories: Culture, Diving, Aviator and Motor Sport watches.

Loading

© 2017 RIST HELLAS. All Rights Reserved.