ΕΤΑΙΡΙΑ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ


Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014, όταν το GECX Group αποφάσισε να διεισδύσει στον τομέα της ωρολογοποιίας, ενώνοντας τις δυνάμεις του με σημαντικούς επαγγελματίες του κλάδου τόσο στην χονδρική όσο και την λιανική. Αυτή η διπλή οπτική παρέχει στην εταιρία μια συνολική άποψη του χώρου των fashion ρολογιών και κοσμημάτων που αξιοποιείται σε μέγιστο βαθμό από όλους τους συνεργάτες.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

Είμαστε πάντα σε αναζήτηση νέων συλλογών αιχμής, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες μας με κοινό όραμα. Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε μόνο με σημαντικά και επιτυχημένα διεθνώς εμπορικά σήματα, στα οποία προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση με συνέπεια και συνέχεια. Αξιοποιούμε την γνώση και εξειδίκευση μας στη λιανική και χονδρική των fashion ρολογιών και κοσμημάτων για την υποστήριξη του στρατηγικού μας σχεδιασμού.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ


Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί σταθερά δυναμική παρουσία στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά μέσα από επικεντρωμένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικής προβολής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο σημείων πώλησης και την εδραιωμένη σχέση μαζί τους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για την παρακολούθηση των επιδόσεων των εμπορικών σημάτων. Διαρκώς, παρέχεται υποστήριξη merchandising και επιμόρφωσης αναφορικά με τα προϊόντα. Έχουμε συνδέσει την επιτυχία με την προσωπική γνώση του καταστήματος κάθε πελάτη και αυτό δημιουργεί μια γνήσια σχέση πίστης και εμπιστοσύνης εφόσον κατανοούμε τον τρόπο λειτουργίας & επιτυχίας της δικής τους επιχείρησης.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ


Το Fossil group (Fossil, Skagen, Emporio Armani, Michael Kors, Burberry, Marc Jacobs, DKNY, Adidas) για την Ελλάδα, η TW Steel και η ORIS, επέλεξαν την RIST Hellas ως τον αξιόπιστο εταίρο τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Νέες σημαντικές συνεργασίες για την στρατηγική διεύρυνση του brand portfolio, είναι η αποκλειστική αντιπροσωπεία της συλλογής ρολογιών Paul Smith και Paul Hewitt είναι ήδη γεγονός!

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Συνεργαζόμενοι με εμάς, θα αποκτήσετε έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ρολογιού. Διαθέτουμε την γνώση και τα απαιτούμενα κεφάλαια για να διασφαλίσουμε την επιτυχία των συνεργατών μας – πελατών και προμηθευτών.

© 2017 RIST HELLAS. All Rights Reserved.