ΕΤΑΙΡΙΑ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ


Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με σημαντικούς επαγγελματίες του κλάδου τόσο στην χονδρική όσο και την λιανική, κατάφερε μέσα σε ελάχιστα χρόνια να γίνει αποκλειστική αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο επώνυμων fashion και high-end brands. Αυτή η διπλή οπτική παρέχει στην εταιρία μια συνολική άποψη του χώρου των fashion ρολογιών και κοσμημάτων που αξιοποιείται σε μέγιστο βαθμό από όλους τους συνεργάτες.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

Είμαστε πάντα σε αναζήτηση νέων συλλογών αιχμής, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες μας με κοινό όραμα. Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε μόνο με σημαντικά και επιτυχημένα διεθνώς εμπορικά σήματα, στα οποία προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση με συνέπεια και συνέχεια. Αξιοποιούμε την γνώση και εξειδίκευση μας στη λιανική και χονδρική των fashion ρολογιών και κοσμημάτων για την υποστήριξη του στρατηγικού μας σχεδιασμού.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ


Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί σταθερά δυναμική παρουσία στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά μέσα από επικεντρωμένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικής προβολής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο σημείων πώλησης και την εδραιωμένη σχέση μαζί τους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για την παρακολούθηση των επιδόσεων των εμπορικών σημάτων. Διαρκώς, παρέχεται υποστήριξη merchandising και επιμόρφωσης αναφορικά με τα προϊόντα. Έχουμε συνδέσει την επιτυχία με την προσωπική γνώση του καταστήματος κάθε πελάτη και αυτό δημιουργεί μια γνήσια σχέση πίστης και εμπιστοσύνης εφόσον κατανοούμε τον τρόπο λειτουργίας & επιτυχίας της δικής τους επιχείρησης.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ


Tο Fossil group (Michael Kors, Fossil, Skagen, Emporio Armani, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss, DKNY) για την Ελλάδα καθώς και την ιταλική μάρκα κοσμημάτων Nomination αλλά και την Tsars Collection by Tatiana Faberge για την Ελλάδα και τα brand Paul Hewitt, Paul Smith, Gant Time, ΤW Steel και ORIS, για Ελλάδα και Κύπρο.

Ενώ, με μεγάλη υπερηφάνεια η RIST Hellas εγκαινίασε τη νέα στρατηγική συνεργασία της με την Seiko Watch Corporation και υποδέχτηκε στο portfolio της εταιρείας τη Seiko και τη Lorus.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Το δίκτυο συνεργατών μας αποτελείται από 320 καταστήματα και πάνω από 60 e-shop. Συνεργαζόμενοι με εμάς, θα αποκτήσετε έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ρολογιού. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, κατανοώντας τις ανάγκες τους και δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις που στηρίζονται στην προσωπική σχέση και παράλληλα στην εμπιστοσύνη.

© 2017 RIST HELLAS. All Rights Reserved.