ΕΤΑΙΡΙΑ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ


Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με σημαντικούς επαγγελματίες του κλάδου τόσο στην χονδρική όσο και την λιανική, κατάφερε μέσα σε ελάχιστα χρόνια να γίνει αποκλειστική αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο επώνυμων fashion και high-end brands. Αυτή η διπλή οπτική παρέχει στην εταιρία μια συνολική άποψη του χώρου των fashion ρολογιών και κοσμημάτων που αξιοποιείται σε μέγιστο βαθμό από όλους τους συνεργάτες.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

Είμαστε πάντα σε αναζήτηση νέων συλλογών αιχμής, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες μας με κοινό όραμα. Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε μόνο με σημαντικά και επιτυχημένα διεθνώς εμπορικά σήματα, στα οποία προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση με συνέπεια και συνέχεια. Αξιοποιούμε την γνώση και εξειδίκευση μας στη λιανική και χονδρική των fashion ρολογιών και κοσμημάτων για την υποστήριξη του στρατηγικού μας σχεδιασμού.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ


Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί σταθερά δυναμική παρουσία στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά μέσα από επικεντρωμένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικής προβολής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο σημείων πώλησης και την εδραιωμένη σχέση μαζί τους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για την παρακολούθηση των επιδόσεων των εμπορικών σημάτων. Διαρκώς, παρέχεται υποστήριξη merchandising και επιμόρφωσης αναφορικά με τα προϊόντα. Έχουμε συνδέσει την επιτυχία με την προσωπική γνώση του καταστήματος κάθε πελάτη και αυτό δημιουργεί μια γνήσια σχέση πίστης και εμπιστοσύνης εφόσον κατανοούμε τον τρόπο λειτουργίας & επιτυχίας της δικής τους επιχείρησης.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ


Το Fossil group (Michael Kors, Fossil, Skagen, Emporio Armani, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss, Marc Jacobs, DKNY) για την Ελλάδα & τα brands Paul Hewitt, Paul Smith, ΤW Steel και ORIS, επέλεξαν την RIST Hellas ως τον αξιόπιστο εταίρο τους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Νέα σημαντική συνεργασία για την στρατηγική διεύρυνσης του brand portfolio, είναι η αποκλειστική αντιπροσωπεία για Ελλάδα και Κύπρο της συλλογής ρολογιών GANT, καθώς και της ιταλικής μάρκας κοσμημάτων Nomination για Ελλάδα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Το δίκτυο συνεργατών μας αποτελείται από 320 καταστήματα και πάνω από 60 e-shop. Συνεργαζόμενοι με εμάς, θα αποκτήσετε έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ρολογιού. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, κατανοώντας τις ανάγκες τους και δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις που στηρίζονται στην προσωπική σχέση και παράλληλα στην εμπιστοσύνη.

© 2017 RIST HELLAS. All Rights Reserved.